Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Ex-aanvaller van Club Brugge gaat nieuw avontuur aan

 

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Kehinde Fatai maakte meteen indruk door te scoren in de 4-0 overwinning tegen Anderlecht jaren geleden, maar vervolgens bleek de aanvaller een flop.

Fatai kwam in de zomer van 2013 aan bij Club Brugge en werd op huurbasis gehaald bij het Roemeense Astra Giugiu. Na een mislukte passage in het Jan Breydelstadion speelde de spits bij Sparta Praag en FC Ufa.

Nu zal Fatai een nieuw avontuur aangaan bij Dinamo Minsk. De Wit-Russische club werd onlangs nog uitgeschakeld door Zenit Sint-Peterburg in de voorronde van de Europa League. De transfer wordt op de officiële kanalen van de club bekend gemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws