Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge ziet talentvolle middenvelder naar Engeland vertrekken

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge investeerde de voorbije jaren veel in zijn jeugd en de voorbije weken wierp dat ook zijn vruchten af, met de veelbelovende eerste speelminuten van jongeren Brandon Baiye en Lois Openda. Helaas hebben ook heel wat spelers minder uitzicht op een doorbraak in het eerste elftal.

Eén van hen gaat het nu zowaar in Engeland proberen, want Swansea City laat weten dat het Simon Paulet overneemt van Blauw-Zwart. De 18-jarige middenvelder, die naar eigen zeggen een gelijkaardig profiel als Ruud Vormer heeft, was deze zomer al op de proef bij de Engelse tweedeklasser en tekende er nu een contract voor twee jaar.

Bij Club had Paulet niet meteen uitzicht op een plaats in de A-kern, maar ook bij Swansea is dat voorlopig niet het geval. Hij gaat er immers aan de slag bij de U23.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws