Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge weet jeugdinternational te strikken

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Bij Club Brugge probeert men de jongste jaren ook in te zetten op de jeugd. Er werd al heel wat geïnvesteerd in de Club Academy en het is de bedoeling dat jaarlijks minstens twee jeugdproducten aan de A-kern toegevoegd worden. Dit seizoen zijn dat Brent Gabriël, Brandon Baiye en Lois Openda, maar achter de schermen wordt al werk gemaakt van de volgende lichtingen.

Zo heeft Club een jeugdinternational vast weten te leggen, want via de officiële kanalen laat de Club Brugge Academy weten dat Senne Lammens zijn eerste profcontract getekend heeft. De 16-jarige doelman, die vorig seizoen regelmatig mocht opdraven bij de nationale ploeg U16, kiest dus voor en langer verblijf bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws