Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nog afwachten of Club Rezaei kan inzetten tegen Anderlecht’

Club Brugge wist woensdag toch enigszins verrassend de komst van Kaveh Rezaei af te ronden. De Iraniër komt over van Sporting Charleroi en moet Ivan Leko meer opties geven in de spits, zeker nu Wesley langdurig geschorst is, Vossen geblesseerd is en Diaby vertrokken is.

Op Antwerp moest Leko het daardoor doen met Schrijvers en de jonge Openda in de spits en dus is de komst van Rezaei meer dan welkom. Maar het is voorlopig nog afwachten of hij zondag tegen Anderlecht al meteen zal kunnen meespelen.

Het zal normaal gezien wel geen probleem vormen om de spits speelgerechtigd te krijgen, maar er zijn nog vragen over zijn fitheid. Het Laatste Nieuws weet immers dat Rezaei sukkelt met een lichte knieblessure. Vandaag verscheen hij in ieder geval wel al een eerste keer op het trainingsveld, dus er is hoop voor zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws