Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Mogelijke transfer Rezaei zorgt voor heel wat verwarring’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Het is al langer bekend dat Club Brugge nog op zoek is naar een targetspits, want een alternatief voor Wesley Moraes heeft Ivan Leko op dit moment niet. Vandaag werd duidelijk dat Blauw-Zwart zijn pijlen richt op Charleroi-spits Kaveh Rezaei, maar er doen heel wat tegenstrijdige berichten de ronde over zijn mogelijke transfer.

In Wallonië klinkt het immers dat de transfer al zo goed als in kannen en kruiken is. La Dernière Heure en L’Avenir stellen dat Club maar liefst 7 miljoen euro op tafel legt, waarmee het zijn transferrecord (4 miljoen voor Hans Vanaken en Koen Daerden) verpulvert. Sander Coopman zou mogelijk ook de omgekeerde beweging maken op huurbasis met aankoopoptie.

Maar Het Laatste Nieuws beweert dan weer dat het nog lang niet zover is. Met Rezaei heeft Club volgens hen wel al een persoonlijk akkoord over een contract tot 2022, maar op clubniveau is er van een overeenkomst nog lang geen sprake. Charleroi zou inderdaad 6 à 7 miljoen vragen, terwijl Club mikt op een transfersom van 4 miljoen. Hoe dan ook zou Club de deal snel willen afronden, het is alleen nog afwachten wie zal toegeven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws