Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meer bekend over afwezige Decarli in Moeskroen

Saulo Decarli (Club Brugge - Antwerp)

Saulo Decarli behoort enigszins verrassend niet tot de kern voor de verplaatsing deze avond naar Moeskroen. Hierdoor moet Ivan Leko drie verdedigers missen: niet alleen de Zwitser, maar verder ook nog Stefano Denswil en Brandon Mechele. 

Omdat Decarli de laatste dagen nadrukkelijk in verband werd gebracht met een overgang naar Hamburger SV dacht iedereen dat de transfer zo goed als rond zou zijn. Jeroen Van Haute, die nog werkte voor Sky Sports Germany, informeerde daarom bij HSV.

De traditieclub ontkent echter en meldt zelfs dat Decarli niet bovenaan hun lijstje staat. Hierdoor blijft het dus gissen naar de reden van zijn afwezigheid in de kern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws