Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Martinez legt uit waarom hij Vanaken voor het eerst selecteerde voor de Rode Duivels

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft opnieuw een Rode Duivel, want vandaag maakte Roberto Martinez bekend dat hij in zijn selectie voor de interlands tegen Schotland en IJsland ook plaats heeft voor Hans Vanaken. De Profvoetballer van het Jaar is één van vier nieuwe gezichten.

Tegenover Sporza verklaarde Martinez zijn beweegredenen om Vanaken te selecteren. “Hans Vanaken presteert heel constant. Hij is een veelzijdige speler die zowel een aanvallende als een verdedigende rol op zich kan nemen op het middenveld. Ik was onder de indruk van zijn wedstrijd tegen Anderlecht. Hij wil altijd de bal hebben en heeft er ook de technische kwaliteiten voor”, aldus de bondscoach.

En er is nog een extra Brugse connectie in de selectie, want ook Birger Verstraete werd geselecteerd. De middenvelder speelt nu voor AA Gent, maar werd opgeleid bij Club. “Birger Verstraete kan tactisch een enorme bijdrage hebben. Het werk dat hij verzet bij AA Gent, is indrukwekkend. We hebben zo’n type speler nodig in de ploeg, want zo hebben we er nog maar eentje.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws