Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt uit waarom Lestienne en Odjidja niet terugkeerden bij Club

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Deze zomer keerden een aantal oude bekenden terug naar de Jupiler Pro League, waaronder ook een paar ex-spelers van Club Brugge. Maxime Lestienne en Vadis Odjidja verlieten quasi gelijktijdig in 2014 met grote verwachtingen het Jan Breydelstadion, maar staan na vele omzwervingen terug in België.

Ze gingen aan de slag bij de rivalen van Club, want Lestienne tekende voor Standard en Odjidja trok naar AA Gent. Vincent Mannaert is daar niet rouwig om. “Eerst en vooral moet je kijken wat je nodig hebt”, stelt de CEO van Blauw-Zwart in Sport/Voetbalmagazine.

“Lestienne is een flankaanvaller voor een 4-3-3. Wij spelen in een 3-5-2, Lestienne is geen speler om daarin te voetballen, al had je hem nog wel kunnen overwegen als één van de twee spitsen. Vadis is een 8 en daar hebben we de Gouden Schoen lopen. Wij zeggen niet per definitie neen tegen het terughalen van spelers uit het buitenland, het beste bewijs is Timmy Simons en de terugkeer van Vadis de vorige keer. Het hangt meer af van de nood aan kwaliteit op een bepaalde positie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws