Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lior Refaelov gesignaleerd bij nieuwe club

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

Lior Refaelov staat op het punt om bij een nieuwe club te tekenen. De middenvelder oogt al een tijdje naar een vertrek en Refaelov is nu ook gesignaleerd bij Antwerp.

Het Laatste Nieuws meldde eerder al dat Antwerp in polepositie ligt om Refaelov in te lijven. Bij Club Brugge lijkt er geen plaats meer te zijn voor de aanvallende middenvelder. The Great Old ziet in de Israëliër wel een toekomstige belangrijke pion.

Een tijdje geleden leek Refaelov op weg naar Standard, maar die overgang lijkt nu helemaal van de baan. De middenvelder is inmiddels ook al gesignaleerd op de Bosuil en een transfer lijkt enkel nog een kwestie van tijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws