Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Limbombe bereikt akkoord met deze club’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

Anthony Limbombe kwam dit seizoen nog niet in actie voor Club in afwachting van een transfer en die lijkt nu heel dichtbij te zijn. Verwacht wordt dat de speler deze week nog elders onderdak zal vinden. 

Volgens FootMercato heeft Limbombe een persoonlijk akkoord bereikt met FC Nantes uit de Ligue 1. Huddersfield wou eerder 13 miljoen euro geven, maar vond geen akkoord met de entourage van de flankspeler over de financiële voorwaarden van het contract. Dat is met de Franse club nu wel gebeurd.

Jammer genoeg zou Club volgens de geruchten wel niet meer moeten rekenen op een transfersom zoals die van Huddersfield. Er wordt gewag gemaakt van een bedrag om en bij 8 miljoen euro, dat mogelijk nog kan oplopen door bonussen. Mogi Bayat is de makelaar van Anthony Limbombe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws