Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko maakt zijn selectie voor Zulte Waregem bekend

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het vrijdag op tegen Zulte Waregem. Coach Ivan Leko kan weer beschikken over Jelle Vossen en Krepin Diatta. Beide spelers zijn ook opgenomen in de selectie.

De Kroaat kwam eerder al met nieuws over de blessures op een persconferentie. “We hopen dat ze beschikbaar zijn en zouden ze graag meenemen. Zulte Waregem zal geen makkelijke verplaatsing zijn. Ja, vorig jaar speelden we ginds twee goeie matchen in de competitie en de beker, maar het was er altijd lastig.” Uiteindelijk zijn Vossen én Diatta definitief opgenomen in de selectie.

Zulte Waregem zal een lastige klant zijn, weet Leko. “Het Essevee van Francky Dury is – vooral thuis – een heel gevaarlijke ploeg. Ze blijven eigen aan hun filosofie en spelen aanvallend, zonder rekening te houden met de tegenstander. We zullen 90 minuten lang top moeten zijn om ginds te kunnen winnen”, aldus de Kroaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws