Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat zich uit over toekomstige transfers

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Afgelopen week werden Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat voorgesteld bij Club Brugge. Coach Ivan Leko heeft nu laten uitschijnen dat er geen nieuwe namen meer bijkomen.

“Qua samenstelling van de kern ben ik echt tevreden. We zullen de komende weken en maanden hard werken om met deze groep progressie te maken, want we hebben ambities in de drie competities”, laat Leko weten op een persconferentie.

“Ik geloof echter wel dat we op dit moment zowel kwantitatief als kwalitatief gewapend zijn om elke strijd aan te gaan”, is de Kroaat duidelijk. Qua uitgaande transfers is Lior Refaelov naar Antwerp vertrokken, maar de kern lijkt compleet te zijn voor komend seizoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws