Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko is erg streng voor Dion Cools

Cools met de winning goal (Club Brugge - Gent)

Dion Cools was een tijd lang onaantastbaar bij Club, maar verloor zijn basisplaats na mindere play-offs vorig seizoen. Ondertussen heeft hij die status nog altijd niet kunnen heroveren. 

Vorige speeldag in Antwerp moest Cools ondanks heel wat gepuzzel toch tevreden zijn met een plekje op de bank. “Cools pendelde tot voor mijn komst drie jaar lang tussen bank en tribune. Ik gaf hem vertrouwen en Dion is daardoor in Club Brugge iémand geworden”, vertelt Leko in Het Laatste Nieuws.

“Wat je dan vaak ziet met jonge jongens: decompressie. Cools toonde geen honderd procent focus meer op training. Mijn relatie met Cools is fantastisch, maar ik ben met niemand getrouwd.”

“Als je omzeggens elke week matchwinnaar bent, als je ieder weekend de zakken van je medespelers vult, zul je van mij en van de groep desnoods mogen wándelen op training.”

“Zodra dat niét meer het geval is en ik blijf jouw gedrag in de week toch accepteren, dan verlies ik mijn geloofwaardigheid in de kleedkamer, dus moest ik ingrijpen”, besluit de trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws