Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko hoopt op deze topaffiches in de Champions League

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

De loting van de Champions League zal vanavond plaatsvinden. Club Brugge zit in pot 4 en coach Ivan Leko hoopt alvast dat Blauw-Zwart een aantal topaffiches tegenkomt.

De Kroaat wil ook indruk maken in Europa. “We gaan niet om een sympathieke club te zijn, maar doen alles om het imago van het Belgische voetbal te versterken. We willen tonen dat we in België ook goed voetbal kunnen spelen”, vertelt Leko op een persconferentie.

Ook ziet Leko twee droomaffiches. “Real Madrid of Manchester City. Pep Guardiola is volgens mij de beste trainer van de laatste tien jaar. Hij is nummer één en ligt altijd vijf jaar voor op de andere coaches. En Real Madrid is de beste club ter wereld, al jaren.”

De Champions League is het hoogste niveau op de Europese velden en Ivan Leko droomt alvast luidop. “Als speler en trainer droom je altijd van de Champions League. En waarom niet dromen van een resultaat te pakken?”, aldus de Kroatische oefenmeester.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws