Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko grijpt drastisch in: drietal niet meer welkom op training, acht anderen moeten ook weg’

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko deed de voorbije weken uitgebreid zijn beklag over de manier waarop zijn ploeg gegijzeld wordt door transfers. Er moeten en willen immers nog heel wat spelers vertrekken en nu grijpt de trainer ook stevig in.

Volgens Het Laatste Nieuws mogen Anthony Limbombe, Abdoulay Diaby en Lior Refaelov immers niet langer met de groep meetrainen. Leko liet het trio al uit zijn wedstrijdselecties omdat ze te veel met een transfer in het hoofd zitten, maar nu moeten ze dus ook op hun eentje gaan trainen.

En er zijn nog acht spelers die volgens HLN de komende weken een nieuwe club mogen of moeten zoeken. Alexander Scholz, Vladimir Gabulov, Ivan Tomecak, Tomas Pina, Sander Coopman en Ricardo van Rhijn mogen of moeten definitief vertrekken, terwijl Ahmed Touba en Thibault Vlietinck op huurbasis een nieuwe ploeg mogen vinden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws