Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Jongens als Amrabat omringd door lakeien, die pijpen ze nog nét niet”

Club Brugge versterkte zich recent met Sofyan Amrabat van Feyenoord. Vanuit Nederland blijft de kritiek toestromen op de Marokkaanse middenvelder en international. 

“Die jongens worden niet meer omringd door zakenwaarnemers, maar door lakeien. Die pijpen ze nog nét niet. Nu is het een schande als je niet speelt en gaan ze met hen naar de trainer. Als je Dick Advocaat ook hoort, toen die Amrabat bij het Nederlands elftal wilde halen. Toen kwam hij met zeven man aanzetten. Donder toch op! Neem je vader mee of je zaakwaarnemer en laat de boel thuis”, is René Van Der Gijp erg kritisch in Veronica Inside.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws