Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo is nog altijd een Bruges Boy: “We are wonderful”

José Izquierdo met Club-fans

José Izquierdo is ondertussen al bijna een jaar geleden vertrokken bij Club Brugge, maar de Colombiaan is na een seizoen bij Brighton & Hove Albion zijn Brugse roots duidelijk nog niet vergeten.

Op zijn Instagram Stories beantwoordde Izquierdo vragen van zijn volgers en daarbij kwam ook Club Brugge ter sprake. Toen iemand hem vroeg of hij nog altijd fan is van Club, antwoordde Izquierdo bevestigend. “We are wonderful”, schreef hij erbij.

Ook toen iemand hem vroeg naar zijn favoriete ploegmaten ooit, verwees Izquierdo naar zijn passage bij Club. Zo noemde hij met Hans Vanaken en Lior Refaelov twee Club-spelers bij zijn persoonlijke favorieten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws