Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko spreekt zijn verwachtingen uit na CL-loting

Club Brugge zit in de poulefase van de Champions League in Groep A met Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco. Coach Ivan Leko heeft na de loting ook zijn verwachtingen meegegeven.

Drie sterke tegenstanders kwamen uit de loting gerold. “Ik ben tevreden. We loten twee absolute toppers en één topper uit Frankrijk. Op voorhand hadden we op toppers gehoopt, maar we willen toch ook niet alleen die sympathieke ploeg uit België zijn. We willen tonen dat we kunnen voetballen.”

De Kroaat gelooft in een stunt. “Atletico en Dortmund hebben een beetje dezelfde filosofie als Club Brugge, ook met een sterke synergie met de supporters. Op papier maken we geen kans, maar in voetbal kan alles. Als Kroatië de WK-finale kan halen en Leicester kan de Premier League winnen, waarom zouden wij dan niet kunnen stunten?”

De oefenmeester heeft dan ook vertrouwen in zijn manschappen. “Ik heb het volste vertrouwen in mijn ploeg. We zullen uiteraard wat geluk nodig hebben, maar ik geloof dat we in elke confrontatie een kans zullen hebben”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws