Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko moet wellicht opnieuw puzzelen tegen Anderlecht

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Zondag staat Club Brugge voor zijn belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot dusver, want dan komt Anderlecht op bezoek in het Jan Breydelstadion. Iedereen wil uiteraard revanche voor de pijnlijke thuisnederlaag in de play-offs vorig seizoen, maar Ivan Leko zal wellicht moeten puzzelen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club het net als in Antwerp wellicht moeten stellen zonder Jelle Vossen. De spits heeft nog altijd last van zijn knieblessure en kon woensdag nog altijd niet trainen. De kans dat hij speelklaar raakt voor zondag, wordt klein geacht.

Het lijkt zo alsmaar waarschijnlijker dat de 18-jarige Loïs Openda ook tegen Anderlecht aan de aftrap zal komen. Verder zijn ook Marvelous Nakamba en Clinton Mata nog altijd niet speelklaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws