Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is Club minder sterk dan vorig seizoen? Leko wil versterkingen

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Nog een tweetal weken is de Belgische transfermarkt open en bij Club Brugge is het werk nog niet helemaal afgerond. Zo hoopt trainer Ivan Leko duidelijk nog op enkele versterkingen. 

Diaby en Limbombe komen niet meer in de plannen voor en Wesley wacht een lange schorsing. Bovendien is Nakamba nog altijd geblesseerd. Mechele maakt deze speeldag mogelijk terug zijn opwachting in de kern voor de verplaatsing naar Antwerp.

“Of Club beter is dan vorig seizoen? Moeilijk te zeggen. We missen met Mechele, Nakamba, Wesley, Diaby en Limbombe 5 titularissen van toen. De nieuwe groep liet al mooie dingen zien, maar we zijn nog geen 100%. Club Brugge heeft volgens mij wel genoeg kwaliteiten om elke wedstrijd in België te winnen, ook zonder die spelers”, vertelt de trainer aan Sporza.

Toch wil de Kroaat nog een extra middenvelder en spits tegen september. “Op basis van vorig seizoen hebben we al lang ons plan voor deze transferperiode klaar. Zelfs met of zonder Nakamba, we hebben meer power op het middenveld nodig. Ik ben blij met de prestaties van Rits en Baiye, maar bij een topclub heb je gezonde concurrentie nodig.” Voorin is de leemte mogelijk nog groter met de afwezigheid van Diaby en de schorsing van Wesley.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws