Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geen kansen bij PSV, top bij Club: “Niets met kwaliteiten te maken”

Arnaut Danjuma Groeneveld is goed begonnen bij Club Brugge. De buitenspeler vindt echter dat hij in het verleden om de verkeerde redenen is doorgestuurd. Vooral bij het Nederlandse PSV Eindhoven kreeg hij geen kansen.

“Ik speelde niet bij PSV en dat had niets met mijn kwaliteiten te maken”, laat Groeneveld weten aan Sport/Voetbalmagazine. “Ik hoorde van trainers: ik zou je opstellen, maar ik mag niet. Er kunnen in het voetbal en vooral in de top politieke redenen zijn waardoor je niet speelt: zaken waarnaar wordt gekeken, maar die niets met voetbal te maken hebben.”

“Ik heb bij PSV ook nooit een contract mogen tekenen, alle andere jongens wel. Terwijl ik vond – en ook de trainers spraken dat uit – dat ik goed genoeg was om dat te krijgen. Als jongen ben ik ook buiten het voetbal van ver moeten komen. Wanneer je dan je medespelers in een Mercedes de parkeerplaats ziet af rijden en jij pakt de trein naar huis… Dat doet pijn. Zeker voor iemand zoals ik, die een trots in zich heeft.”

De vraag is dan of Danjuma als een moeilijke jongen werd gezien? “Je kunt dat de trainers vragen, maar geen één zal dat zeggen. Ik wil ook niet dat het lijkt alsof ik PSV veel kwalijk neem. Ik probeer zo open mogelijk te zijn, maar ik wil PSV niet de grond in boren. Het is een prachtige club, waar ik als kleine jongen in het eerste hoopte te spelen. Die droom wil ik nog waarmaken. Bij mij telt vriendschap boven vijandschap”, aldus Danjuma.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws