Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-pion Club Brugge grijpt naast fraaie job bij Rode Duivels

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

Deze middag om 12u maakt Roberto Martinez zijn eerste selectie bekend sinds het WK, voor interlands tegen Schotland en IJsland. In de marge daarvan zal ook duidelijkheid geschapen worden over wie voortaan de assistenten zullen worden van de bondscoach.

Na het vertrek van Graeme Jones werd er de voorbije weken gezocht naar een nieuwe, Belgische T3. In de eerste plaats kwam Martinez uit bij Timmy Simons, maar die bedankte omdat hij zijn job als assistent bij Club Brugge niet al na enkele maanden wil verlaten.

Daarop werd de naam van Sven Vermant nadrukkelijk naar voor geschoven als kandidaat voor de job. Vermant was vorig seizoen nog trainer van de beloften van Club, tot hij in januari koos voor een uitdaging als hoofdtrainer bij Waasland-Beveren. Daar werd hij in mei echter alweer ontslagen.

De Rode Duivels leken zijn volgende uitdaging te worden, maar La Dernière Heure meldt nu dat Vermant dan toch niet de nieuwe assistent van Martinez zal worden. De bondscoach had een onderhoud met hem, maar koos uiteindelijk voor iemand anders. Wie het dan wel wordt, zal straks op de persconferentie blijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws