Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit bedrag vraagt Club voor Diaby

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ivan Leko rekent niet meer op Abdoulay Diaby, want de Malinees moet zelfs apart trainen in afwachting van een transfer. 

De aanvaller hoopt op een mooie club uit Frankrijk of Spanje, maar een concreet bod is er nog altijd niet binnengekomen. Volgens FootMali zou Blauw-zwart 4 miljoen euro vragen voor de international. Nantes en Saint-Etienne werden al genoemd en uit Spanje toont Levante interesse.

Diaby gaf na de titel vorig seizoen aan te willen vertrekken en kreeg de bevestiging van Club dat het zou meewerken aan een transfer. De oud-speler van Moeskroen en Lille heeft dus nog een maandje om een nieuwe werkgever te vinden en een einde te maken aan zijn uitzichtloze situatie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws