Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse legt uit waar de kansen liggen voor Club tegen Anderlecht

Marc Degryse (analist)

Club Brugge staat na het gelijkspel op Antwerp komende zondag alweer voor een belangrijke partij. Dan komt Anderlecht immers op bezoek in het Jan Breydelstadion. Marc Degryse ziet dat er kansen liggen voor Club in de klassieker.

De analist is immers niet onder de indruk van de defensie van Paars-Wit. “Ognjen Vranjes heeft zijn reputatie bevestigt met die stomme tackle tegen Moeskroen. Hij zal zondag dus geschorst zijn en dan lijkt een driemansverdediging met Appiah, Bornauw en Milic me toch wat beperkt”, schrijft hij in Sport/Foot Magazine. “Hein Vanhaezebrouck beschikt in die linie ook over weinig oplossingen.”

Voor de spitsen van Club liggen er dus mogelijkheden, al zit Club net daar met een probleem. “Door de vele afwezigen zit Club met een offensief probleem. De jonge Loïs Openda heeft het niet slecht gedaan gezien zijn leeftijd, maar ik was minder overtuigd van Siebe Schrijvers en de basisplaats van Emmanuel Dennis op de rechterflank was ook geen succes.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws