Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dankzij Club is Anderlecht miljoenen van Dendoncker straks weer kwijt’

Leander Dendoncker moet z’n medische proeven nog ondergaan en zal daarna verhuizen van Anderlecht naar Wolverhampton in de Premier League. Naar verluidt zal Paars-wit ongeveer 15 miljoen euro opstrijken voor de WK-ganger. 

De helft van dat bedrag zullen de Brusselaars meteen investeren in Bubbacar Sanneh van Midtylland. De Denen willen echter eerst een vervanger hebben vooraleer ze hun verdediger laten vertrekken. Daarvoor is Midtylland terechtgekomen bij Alexander Scholz. Dat weet Het Nieuwsblad.

Club betaalde destijds bijna 2 miljoen euro aan Standard en hoopt daarvan minstens 1,5 miljoen euro te recupereren. Dat moet lukken als je weet dat Sanneh ongeveer 7,5 miljoen euro waard is.

Midtylland werd in de tweede voorronde van de Champions League uitgeschakeld door FC Astana uit Kazachstan. Gambiaanse media melden dan ook dat het geld dat hun international opbrengt de misgelopen inkomsten enigszins zal moeten compenseren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws