Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke wil dat Wesley toch weer geschorst wordt

Marc Coucke (KV Oostende)

De Geschillencommissie Hoger Beroep schorste Anderlecht-verdediger Vranjes dinsdag voor 3 wedstrijden. Hij mist zo de confrontaties met Antwerp, Genk en Standard. 

Anderlecht-voorzitter Coucke laat zich op Twitter uit over de situatie. Hij heeft geen probleem met de schorsing voor Vranjes, Anderlecht ging volgens hem enkel in beroep omdat ze 3 speeldagen te veel vonden en hij zo tegen Club Brugge kon spelen afgelopen weekend. Paars-wit kan enkel nog in evocatie gaan tegen de strafmaat voor hun Bosnische verdediger, maar dat werkt niet opschortend.

Coucke hoopt ondertussen op gerechtigheid en wil dat het bondsparket zelf in evocatie gaat tegen de vrijspraken van afgelopen weekend: Carcela, Ocansey en Wesley. Zodat het drietal toch nog een correct vonnis krijgt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws