Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-revelatie had geen zin om op huurbasis te gaan rondzwerven

Arnaut Danjuma (21) is één van de positieve verrassingen tijdens het seizoensbegin van Club Brugge. De Nederlandse flankspeler werd weggeplukt bij NEC en maakt een goede indruk. 

“De Nederlandse topclubs hebben zich gemeld, maar ik heb bewust voor Club Brugge gekozen. Er was ook interesse vanuit Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ik volg mijn gevoel, altijd. Hoe dat precies werkt, kan ik niet uitleggen, maar hier klopte het gewoon. Club wilde me écht graag hebben”, vertelt hij over zijn keuze voor Blauw-zwart in Sport/Voetbalmagazine.

“Ik houd van die aandacht. Toen ik hier kwam, was het meteen duidelijk voor mij. Ten opzichte van alle andere clubs die interesse hadden, ook Manchester City was daarbij, kan ik me hier het beste ontwikkelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws