Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mist 2 basispionnen in Moeskroen’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club trekt komende zondagavond naar Moeskroen. Daar hoopt het na de zege op speeldag 1 tegen KAS Eupen een geslaagde start met 6 op 6 te maken. 

Volgens welingelichte bronnen weet Het Nieuwsblad dat Ivan Leko het nog altijd zal moeten doen zonder Brandon Mechele. Bovendien zou ook Stefano Denswil niet fit geraken na zijn blessure tegen Eupen. Op die manier mist Club twee belangrijke verdedigers voor de match op Le Cannonier.

Vorige week was Mechele er ook al niet bij en hij werd toen vervangen door Matej Mitrovic. De kans is groot dat Saulo Decarli de positie van Denswil inneemt, want de Zwitser kwam hem ook al aflossen tijdens de eerste helft tegen Eupen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws