Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft deze speler achter de hand als Diaby vertrekt’

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Abdoulay Diaby kwam dit seizoen nog niet voor in de plannen van Ivan Leko, omdat verwacht wordt dat de Malinees nog een transfer zal maken. Sporting Lissabon is daarvoor de meest concrete optie. 

“Het staat al weken vast dat Diaby vertrekt, maar hij is nog altijd niet weg. Voor hetzelfde geld blijft hij, hé. Met hem is Club voldoende gewapend om de periode te overbruggen tot Wesley terug is”, zegt icoon Jan Ceulemans hierover in Het Nieuwsblad. “Het bestuur zal zich niet laten vangen. Zij zijn al bezig met alternatieven en houden wellicht iets achter de hand.”

Eén van die alternatieven is Victor Osimhen. De 19-jarige aanvaller staat onder contract bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga, maar kon daar nog geen potten breken in de eerste ploeg. Hij startte vorig seizoen amper drie keer in de basis. Op het WK U17 was de Nigeriaan wel topschutter, waarna hij een mooie transfer versierde naar Duitsland.

Wolfsburg wil het jonge toptalent niet verkopen, dus alleen een huurovereenkomst zou tot de mogelijkheden behoren om de Nigeriaanse aanvaller binnen te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws