Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil zich nog versterken met Engels toptalent’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge haalde deze zomer al de nodige nieuwkomers binnen, maar Ivan Leko liet na de partij tegen Eupen uitschijnen dat Blauw-Zwart nog niet klaar is op de transfermarkt. En nu zou Club zijn oog laten vallen hebben op een opvallende naam.

Club zou immers zijn oog laten vallen hebben op Patrick Roberts, stelt Man City Late Night. De 21-jarige flankaanvaller wordt in Engeland aanzien als een groot talent en in 2015 legde Manchester City 7,2 miljoen euro op tafel om hem bij Fulham weg te plukken.

Bij City speelde Roberts echter slechts drie wedstrijden in het eerste elftal, de voorbije 2,5 jaar werd hij uitgeleend aan Celtic. Met die club scoorde hij vorig seizoen nog in de Champions League tegen Anderlecht. Club zou Roberts voor een seizoen willen huren, al dan niet met aankoopoptie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws