Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil transferrecord verbreken voor JPL-spits’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wil in de laatste week van de transferperiode nog enkele versterkingen binnenhalen. Naast een fysiek sterke middenvelder als doublure voor Nakamba staat ook nog een targetspits die Wesley kan vervangen hoog op de verlanglijst. En daarvoor zou Club ver willen gaan.

Volgens Het Nieuwsblad doet Club er immers alles aan om Kaveh Rezaei bij Charleroi weg te halen. De Carolo’s zouden al twee boden van Blauw-Zwart geweigerd hebben. Naar verluidt zouden ze zo’n 7 miljoen euro willen vangen. Club zal dus sowieso zijn transferrecord van 4 miljoen moeten breken.

Volgens La Dernière Heure is Club daar ook toe bereid, al wil het ook een speler in de deal betrekken om de prijs wat te drukken. Sander Coopman zou de omgekeerde beweging mogen maken, al is het nog afwachten of de speler en Charleroi daarvoor gewonnen zijn.

Het lijkt er echter op dat alle partijen elkaar uiteindelijk wel zullen vinden. Op Instagram neemt Cristian Benavente zelfs al afscheid van zijn ploegmaat. “Veel geluk, mijn vriend! Je verdient het allerbeste”, schrijft hij. Het zou dus kunnen dat de transfer er héél snel komt…

Good luck my friend! You deserve the best!!! 👏🏽 @kavehrezaei

Een bericht gedeeld door Cristian Benavente Bristol (@cristianbenavente) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws