Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge stelt nieuwe Champions League-tenues voor

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

Vlak voor de Champions League-loting heeft Club Brugge de nieuwe tenues voorgesteld voor het kampioenenbal.

De nieuwe shirts werden voor het eerst op het supportersplein aan alle fans voorgesteld. “Net voor de onthulling van de tegenstanders in de Champions League, onthulden Marvelous Nakamba en Clinton Mata aan het Jan Breydelstadion ook het stijlvolle Champions League-shirt”, zo staat te lezen op de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Met zijn effen grijze tint, geaccentueerd door stijlvolle blauwe lijnen en een uniek unicolor logo op de borst, valt het nieuwe shirt direct op tussen de twee andere die in het begin van de zomer onthuld werden.”

“Het tenue waarmee Club de groepsfase van het kampioenenbal in gaat, viel reeds in de smaak bij de spelers, maar ook jij kan het nu al in huis halen! De shirts zijn te koop in de Clubshop en op www.clubshop.be!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws