Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge begon uitstekend aan het seizoen met zeges tegen Standard en Eupen, ook al kon Ivan Leko niet op een volledige kern rekenen. Terwijl hij Limbombe, Diaby en Refaelov moest missen door transferbeslommeringen, kampten ook een aantal spelers met blessures.

Maar er is goed nieuws op komst, want een aantal van hen lijken op de terugweg. Het Laatste Nieuws zag dat Marvelous Nakamba bijvoorbeeld weer voluit meetrainde. De krant verwacht dat de Zimbabwaan, die in de voorbereiding geen minuut speelde, er komend weekend tegen Moeskroen nog niet bij zal zijn, maar een week later tegen KV Kortrijk kan hij wel zijn wederoptreden maken.

Ook Krepin Diatta verscheen opnieuw op het trainingsveld. Hij beperkte zich wel tot rondjes en deed dat volgens Het Nieuwsblad bovendien met een groot gips rond de arm. Hij zal pas binnen drie weken opnieuw kunnen spelen.

En tot slot is er volgens HLN ook nieuws over de blessure van Stefano Denswil, die zondag tegen Eupen nog voor rust uitviel. De verdediger zou slechts een lichte hamstringblessure hebben. Of hij Moeskroen haalt, is nog onzeker, maar erg is de Nederlander er gelukkig niet aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws