Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club biedt goedkopere tickets aan voor Champions League

Champions League

Donderdagavond vindt de loting voor de groepsfase van de Champions League plaats en de voorverkoop start al één dag later op vrijdag 31 augustus. 

De abonnees krijgen eerst voorrang en daarna gaan de overblijvende tickets in vrije verkoop voor de houders van een CLUB 1891-lidkaart. Club denkt daarbij aan de fans, want de tickets worden goedkoper dan bij de vorige Champions League-campagne in 2016. Het goedkoopste mini-abo voor 3 thuiswedstrijden kostte toen 105 euro. Nu zal dat slechts 89 euro zijn. Ook de duurste tickets worden goedkoper en gaan van 240 euro naar 199 euro.

Bij de vorige campagne was het Jan Breydelstadion niet helemaal uitverkocht. “We willen tijdens de Champions League op dezelfde steun kunnen rekenen als in de Jupiler Pro League. Vandaar de prijsverlaging”, aldus Club in Het Nieuwsblad. In 2016 waren Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen de tegenstanders.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws