Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zelfs deze Nederlander zegt het: “Hoop dat Frankrijk zondag niks heeft”

Club Brugge select ballen

Frankrijk speelt zondag om 17u in Moskou de WK-finale tegen Kroatië. Het lijkt erop dat behalve Frankrijk de hele wereld hoopt op een stunt van de Kroaten. 

Zelfs bij onze noorderburen was de overwinning van Frankrijk tegen België de druppel om voluit voor Kroatië te supporteren in de finale. “Ik hoop dat Frankrijk zondag in Moskou alsnog met lege handen staat, na de finale van dit WK. Als je zo veel topspelers tot je beschikking hebt, zelfs nog Benzema en Lacazette thuis kunt laten, dan zou je het voetballen een goede dienst moeten bewijzen en dat doen ze niet”, aldus Willem Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

“De spelopvatting van de Franse bondscoach Didier Deschamps is beschamend, het spel van zijn ploeg is destructief, terwijl hij alles in huis heeft om ons liefhebbers te vermaken. Het gevaar is nu ook nog eens dat al die uitvinders dat defensieve Frankrijk willen kopiëren, want in de voetballerij lopen we het liefst in polonaise achter de winnaars aan. Frankrijk wereldkampioen, dat zou een heel slechte zaak zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws