Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wesley wordt woensdag medisch gekeurd in Rome’

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

De transfer van Wesley Moraes hangt al een maand in de lucht, maar mogelijk kunnen we ons deze week aan een doorbraak verwachten. 

Volgens verschillende Italiaanse bronnen zou Wesley woensdag eindelijk medisch gekeurd worden in Rome omdat Club en Lazio een akkoord gevonden hebben over de transferprijs. Die ligt volgens Roma Today tussen de 12 en 13 miljoen euro.

Wesley heeft zelf al enkele weken een persoonlijke overeenkomst met Lazio, waar trainer Simone Inzaghi hem heel graag bij de groep wil. Blauw-zwart haalde Wesley in 2016 voor 1 miljoen euro weg bij het Slovaakse Trencin, een ploeg met een neus voor jonge talenten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws