Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wesley geen prioriteit meer voor Lazio, maar Engelse club doet bod’

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wesley wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Lazio, maar de Italianen zouden hun geweer van schouder veranderd hebben en een paar andere aanvallers in het vizier hebben, waaronder Lucas Perez van Arsenal. 

Club wou 15 miljoen euro en kon maar geen overeenkomst vinden met Lazio over de stevige Braziliaanse spits. De Italianen hebben hem daarom van hun prioriteitenlijstje geschrapt.

Geen nood echter, want de Italiaanse krant Corriere dello Sport meldt dat Everton al een officieel bod zou hebben uitgebracht bij Club. Hoeveel dat bedraagt, is voorlopig onduidelijk. Verwacht wordt dat Club zal genoeg nemen met een bedrag rond de 12 à 13 miljoen euro voor de aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws