Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley blijft en Vossen vergelijkt hem met deze spits

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Goed nieuws voor Club, want na de zege tegen Eupen maakte Wesley Moraes bekend dat hij nog één seizoen bij Club Brugge blijft. De Braziliaan legt de interesse van Lazio naast zich neer en wil Champions League spelen met Blauw-zwart

Als Diaby blijft of mogelijk nog een vervanger voor hem komt, kan dat meer concurrentie betekenen voor Jelle Vossen, maar die was desondanks erg lovend over zijn ploegmaat: “Chapeau voor Wesley. Er speelt vanalles in zijn hoofd, maar hij doet gewoon zijn job. Dat is de juiste mentaliteit. Hij is een apart type. Hij gooit zijn lichaam in de strijd, kan met de rug naar doel aangespeeld worden en maakt ruimte voor mij om te zwerven.”

“Het is een ander type dan pakweg Diaby. Hij is één van de sterkste spitsen waar ik mee speelde. Benteke had dat ook. Dat is leuk voetballen. Ik hoop dat hij hier blijft en nog leuke dingen zal laten zien”, lezen we op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws