Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vreemd dat Club vooral van hem af wil, terwijl er wel meer miskopen zijn’

Dorin Rotariu juicht (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het blijft toch een beetje een vreemd verhaal. Bij de start van vorig seizoen rekende Ivan Leko al in de voorbereiding niet op Dorin Rotariu omdat hij een fysieke achterstand zou hebben. Na een uitleenbeurt aan Moeskroen is de Roemeen helemaal fit voor de nieuwe campagne, maar hij past ook nu niet in de plannen. 

Rotariu kende anders geen slechte uitleenbeurt aan Moeskroen waar hij 11 scoorde en terug een plekje afdwong als Roemeens international. De flankspeler heeft nog een contract van 2 jaar, maar hij mag beschikken. Deze keer wil Club het liefst meewerken aan een definitieve transfer i.p.v een uitleenbeurt om zo nog een deel van de 2,2 miljoen euro transfersom te recupereren.

Sommige fans vinden het redelijk opvallend dat Rotariu in de twee seizoenen onder Leko zelfs nog geen kans kreeg in de voorbereiding om zich te bewijzen. De Roemeen wordt bestempeld als een miskoop, maar dat zijn Hubert, Scholz en Tomecak ook, maar zij zijn wel mee op oefenstage naar Garderen in Nederland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws