Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer is nederig: “Van die Rode Duivel geniet ik het meest”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ruud Vormer is sinds kort international van Nederland, maar kijkt vol bewondering naar de prestaties van de Rode Duivels op het WK voetbal in Rusland. 

“Ik word er voortdurend mee om de oren geslagen in België. Waar is Holland nu? Tja, ik kan er niks tegenin brengen. Nederland zit thuis en België doet het fantastisch”, vertelt hij in De Telegraaf. “Het geloof wordt steeds groter dat België wereldkampioen kan worden. Al zijn de Belgen van nature bescheiden en blazen ze niet zo snel hoog van de toren.”

“Wat een geweldige wedstrijd was het tegen Brazilië. Het meest geniet ik van Eden Hazard. Wat die met een bal kan. Echt ongelofelijk. En die snelheid die hij in het spel brengt. Heel mooi om te zien”, kijkt onze kapitein vooruit naar de match tegen Frankrijk vanavond om 20u in Sint-Petersburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws