Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Voormalige sterkhouder Club Brugge wil naar Anderlecht’

Club Brugge speelt Anderlecht van de mat

Anderlecht en Club Brugge zullen altijd aartsrivalen blijven, daarom liggen transfers tussen beide ploegen gevoelig, zelfs van oud-spelers. Denk maar aan Lorenzo Staelens of Ronald Vargas. 

Volgens Het Nieuwsblad zou Maxime Lestienne (26) dromen van een overgang naar Anderlecht. De flankaanvaller werd na de winter door Rubin Kazan uitgeleend aan Malaga in de Spaanse Primera Divison. Daar maakte Lestienne best een goede indruk. Omdat de speler een goede band heeft met algemeen manager Luc Devroe hoopt hij stiekem op een transfer naar Brussel om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Mikkel Beck, de makelaar van Lestienne, zegt aan Get Football News France, dat zijn cliënt geïnteresseerd is om naar elke grote club in België te luisteren, dus ook Club Brugge of zelfs Standard of AA Gent. Ook een uitstapje in de Ligue 1 behoort tot de mogelijkheden. Vooralsnog lijkt de kans erg klein dat Brugge zijn zinnen zou zetten op een terugkeer van Lestienne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws