Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Volgens Devroe snoepte Anderlecht Club deze speler af

Iedereen verwacht opnieuw een tweestrijd tussen Club Brugge en Anderlecht voor de titel komend seizoen. Dat werd de vorige voetbaljaargang ook gedacht, al kwam Standard toen nog stevig opzetten in Play-Off 1. 

Anderlecht hoopt met Landry Dimata eindelijk zijn langverwachte spits binnengehaald te hebben die opnieuw 15 à 20 goals gaat maken in competitieverband. “Ik zag hem een jaar elke dag bezig bij KV Oostende. Die jongen heeft een enorm potentieel. Bij Wolfsburg versleten ze drie trainers op een jaar en moesten ze tot de laatste dag vechten voor het behoud. Geen enkele van hun spitsen scoorde”, aldus algemeen manager Luc Devroe van RSCA in Humo.

“Trouwens, wij waren niet de enige club in België die hem wilde, er waren nog ploegen geïnteresseerd. Club Brugge?”, lacht hij instemmend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws