Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verliest Club alsnog sterkhouder? “De markt is niet te voorspellen”

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Club Brugge kreeg na de wedstrijd tegen AS Eupen zondag uitstekend nieuws. Na alweer een sterke prestatie, bekroond met twee doelpunten, verkondigde Wesley Moraes immers dat hij van plan is om dit seizoen bij Club Brugge te blijven. Al bestaat de kans wel dat Blauw-Zwart hem alsnog verliest.

“De markt is niet te voorspellen, je weet nooit wat er nog gebeurt”, beseft Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. “Maar het is positief dat Wesley zelf zegt te willen blijven, we hebben alvast ook de intentie Wesley te houden. Er is trouwens geen vaste transferprijs afgesproken.”

Ook Jan Ceulemans vindt het een goede zaak dat Wesley wil blijven. “Hij moet nog een jaartje bevestigen en kan dat best hier doen. Mits nog wat ervaring in de Champions League kan hij dan dit seizoen helemaal uitgroeien tot een topper. Dan wachten Club én hem nog een betere transfer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws