Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanlerberghe geeft duidelijk signaal na matige oefenpartij Mechelen

Club Brugge speelde gisterenavond vriendschappelijk 0-0 gelijk in Tongeren tegen KV Mechelen. In een gezapige wedstrijd vielen nauwelijks doelkansen te noteren. Bovendien werd de partij nog onderbroken door supportersrellen.

Club begon aan de match met Horvath, Scholz, Schoonbaert, Peres, Tomecak, Baiye, Vanlerberghe, Refaelov, Diatta, Dennis en Openda. Na de pauze vielen Hubert, Touba en Coopman in voor Horvath, Scholz en Tomecak.

“De omstandigheden waren niet honderd procent. We zaten twee en een half uur in de bus, we speelden op een kunstgrasveld en het was heel warm. Het was ook een heel klein veld, met weinig ruimte. Toch moeten we toch beter kunnen doen. Het was een goede training vandaag, ook niet meer dan dat. Zondag gaan we honderd procent zijn en de Supercup pakken”, gaf Jordi Vanlerberghe na de match een duidelijk signaal aan ClubTV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws