Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Terug windstil rond Limbombe en Wesley

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

De laatste weken regende het berichten over uitgaande transfers van Anthony Limbombe en Wesley Moraes, maar tot op heden zijn ze allebei nog in loondienst van Club Brugge. 

Huddersfield Town trok stevig aan de mouw van Limbombe en wou zelfs tot 15 miljoen euro geven, maar er is nog geen overeenkomst tussen de drie partijen. Wesley werd dan weer in verband gebracht met een overgang naar Lazio, maar volgens sommige bronnen zou de Braziliaan plots geen prioriteit meer zijn voor de Italianen.

Ook Abdoulay Diaby kwam in aanmerking voor een uitgaande transfer, maar tot op heden blijven concrete biedingen die aan de verwachtingen voldoen uit. Hetzelfde geldt voor Stefano Denswil. Hij hoopte op een transfer, maar 2 weken voor de competitiestart zijn zowel Limbombe, Wesley, Diaby als Denswil nog altijd spelers van Blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws