Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teleurstellend resultaat voor zoon van voormalig Club-icoon in voorronde Champions League

De Rode Duivels moeten zaterdag nog aantreden in de wedstrijd om het brons op het WK, maar ondertussen draait het nieuwe seizoen al op volle toeren. Zo zijn de voorrondes van de Champions League en Europa League aan de gang. 

Dino Spehar is de 24-jarige zoon van Robert Spehar, voormalig speler van Club Brugge. Hij maakte in het tussenseizoen de overstap van CFR Cluj uit Roemenië naar de Albanese landskampioen Kukesi. Voorheen kwam hij onder meer uit voor Osjiek, Dinamo Zagreb en RNK Split in eigen land. Tot een echte doorbrak kwam het nog niet voor de aanvallende middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan.

Gisterenavond bleef Kukesi in de eerste voorronde van de Champions League alvast steken op een teleurstellend 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Valletta, de landskampioen uit Malta. Dino Spehar mocht tien minuten voor tijd invallen, maar kon niets meer aan de uitslag veranderen. De return is voor volgende week.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws