Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Seizoen is nog niet begonnen of bij Anderlecht kijken ze al naar Club

Vrijdag opent de competitie in de Jupiler Pro League met de wedstrijd tussen Standard en AA Gent. Club start thuis tegen KAS Eupen en Anderlecht trekt naar KV Kortrijk. 

De ambities van Marc Coucke zijn torenhoog in zijn eerste volledige seizoen als voorzitter van Anderlecht. Toch willen ze zich in Brussel verstoppen en wijzen ze naar West-Vlaanderen. “Of Anderlecht favoriet is? Wie kampioen is geworden, zou eigenlijk de grootste favoriet moeten zijn”, aldus algemeen manager Luc Devroe van Anderlecht in Humo.

“Maar ook bij Brugge hoor je onzekerheid. Wat met Limbombe en Moraes? Er zullen al 6 speeldagen voorbij zijn als de spelerskernen pas definitief zijn. Door het WK komt de transfermarkt ook pas later op gang. Tot en met 31 augustus kan nog veel veranderen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws