Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers over supporters Genk: “Ze doen maar”

Siebe Schrijvers maakte in het tussenseizoen de gevoelige overstap van Genk naar Club Brugge en volgde zo het voorbeeld van Jelle Vossen. Het jonge toptalent ligt echter niet wakker van de reactie van de fans. 

“Ik kan Genk niets kwalijk nemen, ik heb alles te danken aan die club. Ook de kans die ze mij gaven door de uitleenbeurt aan Waasland-Beveren, waar ik mij kon bewijzen. Ik had gehoopt om bij mijn terugkeer helemaal door te breken om dan de stap naar het buitenland te zetten, maar dat is dus niet gelukt. Maar ook Club Brugge is een stap vooruit”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

“Ik kon al van in oktober mijn contract bij Genk verlengen, maar ik hield het om sportieve redenen af. Het was niet het afscheid dat ik had willen nemen, maar als de Genkse fans mij dit seizoen uitfluiten: het zij zo”, is hij realistisch.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws