Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Rode Duivels misten snedige rushes van Meunier op rechts’

Thomas Meunier is a Bruges Boy

De Rode Duivels hebben zich gisterenavond helaas niet kunnen kwalificeren voor de finale van het WK in Rusland. Ze verloren met 0-1 in Sint-Petersburg tegen Frankrijk. 

Voor de pauze was België absoluut de betere ploeg en kreeg het via Hazard (2x) en Alderweireld goede mogelijkheden om de score te openen. Doelman Lloris en Varane hielden de Duivels van een doelpunt en een schot van Hazard ging voorlangs.

Na de rust kwam Frankrijk uit een hoekschop op voorsprong, waarna het z’n favoriete spelletje kon spelen: zich helemaal terugtrekken en counteren. Dat blok kreeg België niet meer ontwricht, al onthield de Uruguayaanse scheidsrechter de Belgen nog een duidelijke vrijschop op de rand van de zestien meter.

Achteraf werd hier en daar geopperd dat de schorsing van Meunier zich toch wel liet voelen. Zijn snedige rushes zagen we niet op de rechterflank, waar Chadli een moeilijke avond beleefde. Toch mag België met opgeheven hoofd het WK verlaten en wie weet pakken we zaterdag nog het brons!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws