Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge maakt komst nieuwe verdediger bekend

Club Brugge heeft een nieuwe verdediger binnengehaald. De transfer zat er al een tijdje aan te komen maar de Braziliaanse verdediger Luan Peres Petroni tekent nu een contract voor vier seizoenen in het Jan Breydelstadion.

Voor Club Brugge is dit al de zesde aankoop. Op de officiële website van blauw-zwart staat dat de club vandaag een akkoord bereikte met Ituano Futebol Clube. Afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis bij het Braziliaanse Fluminense. Daar kwam hij in de competitie 36 keer in actie.

Naar verluidt betaalt Club Brugge een bedrag tussen de 400.000 en 500.000 euro voor de 23-jarige centrale verdediger. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Petroni toch niet naar Club zou trekken, maar uiteindelijk hebben beide clubs alsnog een akkoord bereikt over de transfer van de Braziliaan.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws